Inspiratie Platforms

Itzamna organiseert jaarlijks meerdere “Inspiratie bijeenkomsten”. Deze hebben een internationaal karakter en vinden plaats op unieke locaties in Nederland. Door de internationale visies en perspectieven ontstaan multidimensionale oplossingsrichtingen. Hiermee wordt een belangrijke toegevoegde waarde bereikt, voor organisatie en individu!

Voor wie?

Individu

Geloof je ook dat er meer is dan de standaardlijstjes en kennis in managementboeken? Durf jij je open te stellen voor spirituele onderwerpen in relatie tot je professionele ontwikkeling en effectiviteit? Wil je ervaren dat overtuiging, ontstaan van binnenuit, leidt tot een blijvende en natuurgetrouwe verandering in je professionele denken en handelen? Neem dan vrijblijvend contact op over jouw mogelijkheden of neem deel aan één van de inspiratiesessies op unieke locaties in Nederland.

Lerende organisaties

“Je personeel is je kapitaal”. Een stelling waar weinig werkgevers het niet mee eens zijn, maar wil jouw organisatie hier ook echt, intrinsiek gemotiveerd, stappen in maken? Wil je je groei versnellen door te leren een waarderende organisatie te zijn? Sta je er daarbij voor open dat spiritualiteit en esoterie belangrijke, toegevoegde context kunnen vormen bij de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers en daardoor de ontwikkeling van je organisatie aanzienlijk kunnen versnellen? Maak dan nu vrijblijvend kennis! Neem contact op en ervaar hoe de aanpak van Itzamna jouw organisatie daadwerkelijk verder kan helpen.

Geplande Platforms

Om een inspiratieplatform te kunnen organiseren, moet veel geregeld worden. Dat doe ik graag. Voor de gasten moet het een beleving zijn. Het is dus nooit een standaardbijeenkomst op een inspiratieloze locatie. Daarom plan ik nooit het hele jaar vooruit, maar zoek per bijeenkomst de setting en content bij elkaar. Die staat beschreven op de site. Houd de nieuwssectie dus goed in de gaten!

Komende Inspiratie Platform(s) / Next Inspiration Platform

Voor 2020 hebben we 2 bijeenkomsten gepland. Een internationale en een Nederlandse.

For 2020 we have planned 2 meetings. An International Meeting and a Dutch Meeting.

Kijk hier voor de programma's / Check the program:

Voor vragen kun je me altijd mailen.