Gehoord worden, even een eigen veilige plek om te delen

Alles wijst erop dat corona voorlopig nog wel onder ons zal blijven. Wat gewoon was, is niet meer gewoon. Aanpassing op aanpassing is in de afgelopen maanden voor iedereen zichtbaar en voelbaar geworden. In werk en privé. Het lijkt allemaal vanzelfsprekend geworden.

Maar is dat ook zo? Hoe zit het met je perspectieven? Gezondheid, zorg, financieel-economisch, sociaalpsychologisch, werk, kinderen, familie en vrienden, om er maar “een paar” te noemen. Maar denk ook aan effecten van complottheorieën

Itzamna biedt nu een veilige manier van sparren, tijdelijk heel voordelig.

In mijn coaching gesprekken hoor ik dat er nog nauwelijks tijd wordt genomen voor het delen van ervaringen, gevolgen of angsten. Dit geldt voor je werksituatie, zeker in de Zorg. Maar het komt ook thuis en in clubverband terug. De verbinding is “weg” of in verandering. En soms wil je gewoon even “stoom afblazen”. Door de gedeeltelijke Lock down is fysiek contact met (nieuwe) externe contacten, zeker in de werksituatie, nauwelijks goed mogelijk

ITZAMNA helpt. Door met je te sparren en naar je te luisteren. Op een laagdrempelige manier, waarbij privacy en veiligheid gegarandeerd zijn. Hiervoor gebruik ik een unieke manier van beeldbellen. Met speciaal voor dit doel ontwikkelde software. Alle data is versleuteld en wordt nergens opgeslagen. De verbinding wordt telkens peer-to-peer (één op één) opgezet. De informatiebeveiliging voldoet aan de ISO27001 & NEN7510 norm.

Tijdelijk bied ik een heel interessante aanbieding

Een 'click' blijft de belangrijkste voorwaarde om succesvol met elkaar door te gaan. Daarom is er altijd een intake. Zie je het toch niet zitten, dan beginnen we er niet aan. Dat kost je dus nog niks.

Heb je een goed gevoel bij de intake? Dan bied ik mijn dienstverlening tijdelijk ook nog eens heel voordelig aan. Wat houdt die in?

  • Het intakegesprek, dat van mij gerust een uur mag duren;
  • Wil je door, dan krijg je nog 3 gesprekken van een uur;
  • De normale waarde van dit pakket is € 360, -.
  • Tijdelijk bied ik dit aan voor slechts € 260, -!

Je krijgt dus een korting van € 100, -. Dat is bijna 30%!

Let op! Ik kan dit tarief natuurlijk niet onbeperkt volhouden. De aanbieding geldt daarom alleen als je vóór 1 december 2020 een afspraak maakt voor een intakegesprek.

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met mij op