Daag jezelf uit in "het hol van de Jaguar"

Je wilt grip op hetgeen waar je last van ondervind in je werk of eigen leven. Maar het lukt je niet om er “een vinger” achter te krijgen. Door verschillende manieren van ondersteuning heb je het idee dat je het achter je hebt gelaten of verwerkt. En toch, als een duveltje uit het bekende doosje, zijn die herinnering en dat vervelende zware gevoel daar opeens weer. De Maya's hadden hier een effectieve aanpak voor.

Xibalba: de beproeving In het hol van de Jaguar

De Maya’s hadden hier een beproeving voor…… Xibalba! Gedurende een aantal dagen “leef je samen met jezelf” in het domein van de Jaguar. Niet als prooi maar in een effectieve manier om tot het uiterste van jezelf en in jezelf te gaan, in de schaduw van dit heilige dier. Je maakt je angsten inzichtelijk en vervolgens productief. Met de Jaguar als leermeester.

Jaguar 2

De wijsheid van toen in de tijdgeest van nu

Dat de Maya's hun tijd ver vooruit waren is al heel vaak bewezen. De huidige hectische en informatiegestuurde maatschappij verandert hoogstens de context. Daarom heb ik de wijsheid van de beproeving verwerkt in de tijdgeest van nu. In een zeer korte periode wordt je indringend door jezelf en met jezelf geconfronteerd en uitgedaagd. Jij bent zelf de sleutel om tot verandering van je eigen kern te komen. Dit brengt diepgaande veranderingseffecten te weeg. Deze keer fundamenteel en blijvend.

Programma

Xibalba wordt in een kort persoonlijk programma aangeboden. Dit zijn 2 – 3 dagen kort op elkaar waar in een ochtend- en middaggedeelte wordt gewerkt. Er zijn voldoende rustmomenten ingebouwd. De deelnemer aan Xibalba is de eigen regisseur. Ik begeleid en zorg voor de juiste context. Vooraf vindt een uitgebreid, kosteloos, intakegesprek plaats.

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten of eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Stuur me dan een mail voor een telefonische kennismaking of een afspraak.