Lees hier over mijn dienstverlening en kijk op de mens

In deze sectie tref je de nieuwsberichten aan van Itzamna. Mis niks over nieuwe dienstverlening en mijn kijk op de mens.

Lees ook informatie over komende workshops.

Klik hieronder op de links voor de laatste nieuwsberichten:

December 2023: Het is zover! In samenwerking met Ton Oude Voshaar en Jeannet Smulders van ITA EST Ontwikkeling en Advies uit Diepenheim, presenteren we onze visie op de langdurige zorg. Lees ons nagelnieuwe opiniedocument. Ontdek ook de toekomst van zorg: een nieuwe visie voor zorgprofessionals en beleidsmakers. Ga met ons de dialoog aan!

Meteen naar het document en onze motivatie: De toekomst van onze zorg

  • November 2023: Werkgeluk of werktevredenheid? Over streven naar geluk terwijl medewerkers tevreden krijgen al meer dan voldoende uitdaging is.
  • UPDATE van deze Online Brainstormsessies. Houdt deze website in de gaten. De online bijeenkomsten waren een bijna onverwacht groot succes. Ze hebben geleid tot een stevig Opiniedocument, waarmee we vastbesloten zijn het gevoel van zorgprofessionals inzichtelijk te maken voor management en de Overheid. Zou het ons lukken hen te bewegen eens een echt constructieve en luisterende dialoog aan te laten gaan. We houden je op de hoogte!
  • Februari 2023: "Help het loopt vast! Een houdbare visie op de zorg." Online brainstorm sessies voor zorgprofessionals op elk niveau.
  • Juli 2022: De Stille Omloop

Eerder: