Waar helpt Itzamna je mee?

Geluk en rust in je hoofd

Itzamna helpt jou effectiever te zijn in je dagelijkse werk. Zodat je het met meer vertrouwen en rust in je hoofd uitvoert. Ik help je jouw geluk te vinden. In eigen regie. Want wat geluk is, bepaal je zelf.

De begeleiding is beschikbaar voor jou als persoon, maar ook voor organisaties. Sommige vraagstukken zijn juist integraal. Begeleiding van een persoon kan dan eigenlijk niet los gezien worden van organisatiebrede aandachtspunten.

Itzamna heeft bewezen dat het koppelen van een beetje spiritualiteit aan een methodische aanpak een echte succesfactor is.

Hoe help ik je daarmee?

Met coaching en begeleiding die zich daadwerkelijk heeft bewezen.

Persoonlijk geluk. Om je gelukkig te voelen heb je verbinding met je eigen kern. Tijdens onze gesprekken gebruiken we een methodische aanpak.

Persoonlijk leiderschap en effectiviteit. Persoonlijk leiderschap begint met ‘onbevangen waarnemen’. Niet heersen, maar faciliteren is mijn overtuiging.

Intervisie. Veranderingsvermogen hoort bij het functioneren in een professionele omgeving. Intervisie is groepsgewijs reflecteren op functie-, rol- of werkvraagstukken.

Familie Opstellingen. Met een 'Familie Opstelling kom jij op het juiste spoor terecht en hervind je je koers.