Over Eric Godschalk

Ik ben geboren en getogen in Nederland en heb een (internationale) HR-achtergrond. Ik ben (arbeids)veiligheid en gezondheidsadviseur en ben coach bij verschillende instellingen, specifiek voor organisatieontwikkeling. Met Itzamna heb ik mijn eigen coaching praktijk, waarbinnen de focus ligt op individuele vraagstellingen en behoeften.

Vanuit mijzelf en professionele ervaringen ben ik ervan overtuigd dat er een belangrijke relatie ligt tussen spiritualiteit en vraagstukken over ontwikkeling van organisaties en personen. Doordat de focus niet zozeer ligt op het leren en reproduceren van kennis, maar op het ondergaan en ervaren van inzichten. Hierbij vormen spirituele onderwerpen een belangrijke toegevoegde waarde bij de trajecten.

Ik ben er trots op dat zowel deelnemers als organisaties nog lang na de sessies terugkoppelen dat mijn coaching hen daadwerkelijk verder heeft gebracht.

Eric nieuw

Wie is Itzamna?

Itzamna of Itzamnaaj is de Yucateekse naam van de Mayaanse oppergod en scheppergod. Volgens 16de -eeuwse bronnen was hij de uitvinder van de schrijfkunst, maar werd hij ook aangeroepen om voedsel en genezing te krijgen. Samen met zijn vrouw, godin Ix Chel waren zij schepper en ouders van de andere goden.

Itzamna heerste niet op basis van kracht, maar door esoterische kennis. Esoterie is een weg die je inslaat, misschien niet altijd makkelijk is en in principe oneindig zal zijn. Maar het is vooral een weg die er toe dient om completer, volmaakter en vrijer te worden.

Itzamna 2

Itzamna is begonnen in Purmerend. Na afscheid van mijn jarenlange werkkring, ben ik met mijn vrouw verhuisd naar Hengelo. Hier heb ik een heel fijne praktijklocatie gevonden.

Dit is Het Coachhuis. Gevestigd in het Ondernemershuis H 10 aan de Hamerstraat 10 in Hengelo (Ov). Een hartstikke leuke locatie vlakbij de snelweg A 1.

Bovendien is parkeren helemaal gratis, iets wat in Purmerend en het westen zeldzaam is.

20200909 090129

Het Coachhuis is een praktisch ingedeelde ruimte. Je kunt er informeel en ontspannen een gesprek voeren, maar ook in een kantoorsetting plaatsnemen met de laptop voor je.

20200909 090111