Ook in 2020 organiseren wij weer verrassende inspiratie bijeenkomsten

Afgelopen september hebben wij op de website aangegeven dat we onze Inspiratiebijeenkomst in 2020 in 3 varianten naast elkaar aan willen bieden. Voor elke variant presenteren we een inspirerende, leerzame en leuke invulling. Kwaliteit en het goede gevoel bij onze deelnemers staan absoluut voorop!

In de afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om voor elke variant een interessante inhoud te ontwikkelen. Deze sluit perfect aan bij de doelstelling van al onze Inspiratiebijeenkomsten:

"We willen jou laten ervaren dat overtuiging, ontstaan van binnenuit, mede vanuit spiritualiteit, leidt tot een blijvende en natuurgetrouwe verandering in jezelf en in je professionele denken en handelen."

De Inspiratiebijeenkomsten worden in de periode maart tot juni 2020 georganiseerd. Wat zijn de varianten waar wij aan denken?

Variant A: 3 hele dagen, in 1 dag per achtereenvolgende maand.

Variant B: 3 hele dagen, de eerste 2 dagen achter elkaar; 6 weken later 1 dag.

Variant C: 1 hele dag waarbij verandering in jezelf de kern vormt en de professionele context korter aan bod komt.

Jouw input en feedback zijn meer dan welkom

Denk na wat jouw voorkeur zou hebben. Wij overwegen in januari/februari 2020 een korte informatie bijeenkomst te houden met daarbij een korte doorkijk wat de Inspiratiebijeenkomst voor jou kan betekenen.

Meer informatie over plaats en data, natuurlijk op basis van aangeven voorkeuren, worden op deze plaats bekend gemaakt.

Meer weten of alvast je plek reserveren?

Heb je vragen of wil je je inschrijven? Neem contact op via mail eric-itzamna@outlook.com of mobiel: 06 – 2395 0676.