Levenslessen van de Kluizenaar

'De levenslessen van de kluizenaar'

Een workshop in geluk! “Kan dat?” Jazeker! Twijfel jij wie je bent en wat je wilt zijn? Voel jij je niet echt gelukkig, ondanks een fijne familie, vrienden, leuk werk? Gun jezelf dan deze workshop.

Om je gelukkig te voelen, wil je verbinding met je kern, jouw ziel. Met de “Levenslessen van De Kluizenaar” kan jij het geluk in jezelf opnieuw beleven. Gelukkig zijn onder eigen regie.

De workshop is verdiepend, intensief en ademend. Hij vindt binnen én buiten plaats. Alles mag aan de orde komen. De ‘agenda’ maken we onderweg, want jij bepaalt wat voor jou geluk is. ITZAMNA ondersteunt je.

Voor jou als mens

Jij wilt een pragmatische en methodische aanpak. Je durft je open te stellen voor spirituele overwegingen in relatie tot je ontwikkeling. Wil je ervaren dat eigen regie, ontstaan van binnenuit, leidt tot een blijvende en natuurgetrouwe verandering in je zoektocht naar wat jou gelukkig maakt? Dan is dit jouw workshop.

Voor jou als professional

“Personeel is kapitaal”. Dit spreekt geen directie tegen. Wil je groei versnellen en een waarderende organisatie zijn? Geloof je dat wijsheden van oude volken waarde kunnen toevoegen aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers? En bijdragen aan meer werkplezier en een hogere output? Schrijf je dan in met je team.

Waar en wanneer?

In de mooie natuur van Twente

Je bent welkom op een bijzondere plek in Twente. Persoonlijke verdieping en eigen regie staan centraal.

Een kleine setting geeft optimaal resultaat. Daarom is er plek voor maximaal 4 deelnemers.

We werken samen aan de inhoud van het programma. Jullie bijdrage is voor mij belangrijk. Daarom is de deelnameprijs scherp.

Schrijf je in!

Voor jullie moet het een beleving zijn. Het is nooit een standaardbijeenkomst op een inspiratieloze locatie. Daarom plan ik nooit een heel jaar vooruit, maar zoek per onderwerp de setting en content bij elkaar. Deze 2 daagse Workshop wordt gegarandeerd weer een bijzondere!

Wil je meer weten? Mail mij dan: eric-itzamna@outlook.com. Bellen mag ook: 06 – 2395 0676.

Op je gemak zelf kijken? Bekijk en download de folder voor alle informatie over deze inspirerende workshop!