Workshops van Itzamna: Inspirerende injecties waarmee je hands-on aan de slag kunt

Tijdens de begeleidingstrajecten die ik heb mogen doen, kwam regelmatig de vraag of ik bepaalde onderwerpen in een workshop-format kon gieten.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat dit een prima toevoeging is in de dienstverlening van Itzamna. Een workshop overbrugt het gat tussen het opzoeken van je vragen op Internet, waar het je duizelt van de meningen en een één op één- begeleidingstraject, dat voor je gevoel misschien niet nodig is of waar je nog niet klaar voor bent.

Een workshop biedt een laagdrempelige mogelijkheid om in een korte sessie inspiratie en concrete handreikingen op te doen. Je kan hands-on aan de slag.

Kwaliteit en aandacht voor de deelnemers staan centraal. Ik biedt twee mooie workshops:

Nieuwste workshops

De workshop 'De Levenslessen van de Kluizenaar' heeft me positieve waarderingen opgeleverd. Ook heb ik de vraag gehad of er een korte, voor deelnemers makkelijk in te passen workshop van de Kluizenaar kon worden gemaakt. Deze workshop is nu klaar. De pilot was een succes. Lees meer!

En dan de bonus voor najaar 2022. Itzamna bestaat 5 jaar!

Belofte maakt schuld. Ik ging iets terugdoen voor jullie die mij de afgelopen jaren gestimuleerd, gesteund en geïnspireerd hebben. 5 jaar ontwikkeling in coaching, workshops en inspiratiebijeenkomsten in één. De Itzamna Jubileum Bijeenkomst! Ontmoeten, doen en rust. Een prachtig programma in een prachtige omgeving. Lees er snel meer over!

Heb je vragen? Neem dan hier contact me me op. Je kan bellen of mailen.