Pak de regie over je geluk terug!

Pak jij de regie over je geluk terug?

ITZAMNA viert het eerste jubileum. Met mooie ontwikkelingen, groei in kwaliteit en het allerbelangrijkste: tevreden cliënten. Daarom breng ik 5 jaar ontwikkeling in coaching, workshops en inspiratiebijeenkomsten, nu samen in één bijzondere bijeenkomst:

“Eigen regie bij geluk in de rollen die jij privé of in een veranderende organisatie vervult.”

Word je weer bewust dat je altijd een keuze hebt, ongeacht de situatie. Je hebt altijd meerdere mogelijkheden. Door reflectie ga je van beleving naar ervaring. Wat je leert in deze bijeenkomst kan je direct toepassen in verschillende rollen. Privé of bij organisatieveranderingen.

Voor wie is deze workshop ideaal?

De Jubileumbijeenkomst is een ideale setting voor professionals, zoals leidinggevenden, adviseurs en beleidsmakers met een mbo+, hbo- of wo- niveau, die te maken hebben met organisatieverandering of -ontwikkeling.

Het programma

Ontmoeten

Een ontmoeting met iemand die je op een heel diep niveau herkent, is een magisch ogenblik. Het voelt als thuiskomen. Maar als dit gevoel niet gespiegeld wordt door de ander dan is dat pijnlijk. Dit speelt ook in een professionele context. Het ontmoeten van ‘gelijkgestemden’ maakt omgaan met verschillen niet lastig maar juist inspirerend.

Doen

Ga actief aan de slag met jezelf en met anderen. Stel je eigen vragen en draag actief bij aan die van anderen. Door te doen, deel je op verschillende manieren. Door reflectie en met oefeningen. Door ‘doen’ spiegel je de verschillende kanten van jezelf en plaats je ze in waarderend licht. Door te doen, te beleven en na afloop je belevenissen te reflecteren en bewerken, leveren ze jou veel meerwaarde op.

Ontspanning en oefening

Ontspanning is minstens zo belangrijk. Daarom hebben we pauzes en lunch. De bijeenkomst mag wat mij betreft veel humor hebben. Niet gelachen is niet geleefd. Met oefeningen, binnen en buiten, stimuleren we je bewustzijn om ontspannen met jezelf om te gaan. Deze kleine momenten zijn heel belangrijk.

Vrouw jump banner
Compass left
Duinen banner
Meditatie full

Wat levert deze workshop je op?

Na deze bijeenkomst ben jij het ongelukkige, ontevreden gevoel kwijt. Je zoekt actief jouw ‘eigen regie’ en pakt deze terug! Je bent je ervan bewust dat deze keuze hoort bij het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Jij bepaalt de koers van je schip.

Meer weten?

Deze unieke Jubileumbijeenkomst is verdeeld over 2 dagen:

  • Dag één: Donderdag 8 december 2022 van 09.15-20.30 uur (met lunch en dinerbuffet);
  • Dag twee: Donderdag 19 januari 2023 van 09.15 - ± 16.30 uur ( 2 dagdelen met lunch)

Zo’n bijeenkomst kost normaal € 645,-. Maar het is een jubileum! Je betaal daarom slechts € 545,-- .

Early Birds die vóór 20 oktober beslissen, betalen 495 euro exclusief btw.

Beslis dus snel!

Misschien wil je dan eerst meer informatie? Klik hier voor de informatiefolder.

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.