In November proberen we het opnieuw/In November we 'll have another go.

Door het Corona-virus kunnen over de hele wereld al maanden geen bijeenkomsten meer plaatsvinden. Omdat de gezondheid van jou, onze en vooral die van miljoenen kwetsbare mensen veel belangrijker is, staan we hier volledig achter. In ons land zijn alle georganiseerde bijeenkomsten vooralsnog tot 1 september niet toegestaan.

We weten niet hoe het daarna gaat, maar we willen voorzichtig alvast wel een nieuwe Inspiratie Bijeenkomst plannen. In elk geval voor de Nederlandse versie. Hou daarom toch ruimte vrij in jullie agenda's voor dit jaar op 11 november en 9 december. En op 13 januari 2021.

Reserveer gerust je plaats weer. Je zit nergens aan vast als we, door omstandigheden, nogmaals moeten schuiven.

As worldwide all meetings are cancelled due to the Corona-virus, we also had no choice. But it is for the best. Your and our health as well as the health of millions of vulnerable people is at stake here. We fully support that. For, at least, till 1 september, no organized meetings are allowed in the Netherlands.

At this moment we hope that later on in the year small, well organized events, are allowed from the Government and can take place safe. Therefore we set some new dates. These are only for the Dutch Meeting. So make room in your agendas for this year on 11 november and 9 december. And also reserve 13 januari 2021.

You can easily reserve a place. There are no obligations attached in case we have to postpone again.

Wat maakt inschrijven de moeite waard?

Wat wij vinden, is één. Maar wat deelnemers vinden is natuurlijk veel belangrijker. Daarom hieronder een deelnemer-review over een eerdere bijeenkomst:


In 2018 heb ik deelgenomen aan de Inspiratiebijeenkomst die Eric Godschalk van ITZAMNA had georganiseerd. Op een mooie, uitnodigende en intieme plek in het Twentse land werd de bijeenkomst gehouden.

De reden dat ik deel heb genomen was dat ik in mijn werk steeds meer “vastliep” als ik aan groepen moest deelnemen en moest communiceren. Dit kon ik als medewerker nog wel verbergen, maar als leidinggevende liep ik snel tegen problemen en mijn beperkingen op. Dit gaf functioneringsmoeilijkheden die ik veel op “de organisatie” afschoof. Van een energiek persoon werd ik al snel een moedeloze, angstig figuur. Het voelde alsof ik aan het overleven was. Dit wilde ik aanpakken. Niet door het aanleren van management kunstjes maar door verandering in mijzelf.

Via een oud collega werd ik op het spoor van Eric gezet. Zij had eerder een Inspiratie bijeenkomst van Eric bezocht en had op een prettige, veilige en humorvolle manier, samen met andere deelnemers, de intense, indringende wijze van reflecteren met ontspanning meegemaakt. De 3 dagen hadden een evenwichtige inhoud. De ‘harde (eigen professionaliteit en organisatie context) en de ‘zachte’ kant (eigen overtuigingen en regie en verschillende culturele/spirituele inspiratiebronnen) werden gecombineerd, zonder dat één aspect de boventoon voert. Een ervaring die haar verder heeft gebracht.

Ik heb dit ook zelf mogen ervaren. In een kleine groep van 8 deelnemers werd ruim de tijd genomen voor verdieping maar ook uitwisseling met de andere deelnemers. Op verschillende manieren naar contexten kijken zonder dat het één beter is dan het andere. Ik heb er een inspirerend netwerk eraan over gehouden. Wij komen nog steeds 2 keer per jaar bij elkaar.

Ik ben blij dat ik dit mijzelf heb gegund.

Pauline W. zorgmanager

Meer weten? Interested?

Nieuwsgierig geworden of een Inspiratiesessie iets voor je is? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met me op. Ik geef altijd open en eerlijk informatie. Het is immers ook in ons belang dat jij er voldoening uithaalt. Het heeft geen zin je deel te laten nemen aan iets, dat simpelweg niet bij je past.

Curious if the Inspiration Meeting fits you as well? Contact me. No strings attached. I will reply open and honest. It's in both our advantage that you get full satisfaction out of the meeting. It is no use to have you entered in something that doesn't suit your owns beliefs and convictions.

Mail me: eric-itzamna@outlook.com