Ervaar één dag wat de Kluizenaar jou brengt in Levensles

Je ervaart het leven als stressvol? Verwachten anderen elke dag van alles van je? Leggen ze hún normen aan jou op? En voor jezelf leg je de lat ook nog eens torenhoog?

Jij wilt worden gezien en gewaardeerd als de persoon die je wilt zijn. Maar anderen zien het maar niet. Je gaat je nóg harder ‘bewijzen’. Het helpt niks, maar je raakt volkomen uitgeput. Je wordt ziek, loopt tegen een burn-out aan of ontwikkelt verslavingsvormen. Je hebt het gevoel dat je machteloos bent, geen eigen regie meer hebt, ongelukkig bent en de weg met jezelf kwijt bent. Je vraagt je ten diepste af “Wie ben ik?”

Je bent wie je bent. Maar je kunt er mee leren omgaan! Ontmoet één hele dag de Kluizenaar in jezelf en ervaar zijn levenslessen.

Een dag tijd voor jezelf

Trek je een dag terug uit de dagelijkse hectiek. Neem de tijd voor jezelf. Leer naar je innerlijke wijsheid te luisteren. Mis de boodschap niet die zo belangrijk kan zijn voor de rest van jouw leven.

Schapen boerderij
Ballonnen happy
Berg happy
Weg licht banner

De dag

Ervaar de Levensles van de Kluizenaar in Jezelf. In een individuele, intensieve dag (verdeeld over 2 dagdelen) ga jij jezelf ontmoeten. Op een natuurlijke manier ga je in gesprek met jezelf. Vanuit je eigen intuïtie.

Tijdens deze tocht worden jouw ervaring en persoonlijke vragen met de levenservaring van de Kluizenaar samengebracht. Een tocht van bewustwording op een dieper niveau. Het kind van vroeger en de volwassene van nu ontmoeten, voelen en ervaren elkaar.

Uiteraard zijn er stilte- en ontspanmomenten. De boog kan niet altijd gespannen staan. Ik ondersteun deze tocht deels vanuit mijn overtuiging van systemisch werken.

Meer weten of reserveren?

Deze exclusieve en ontspannende dag is verdeeld over 2 halve dagen. Ertussen zitten ongeveer 4 tot 6 weken.

Het gehele programma bied ik aan voor € 695,-- exclusief 21% BTW.

Bekijk en download hier de uitgebreide informatie.

Of neem eenvoudig en vrijblijvend contact op voor al je vragen.